WAAROM L&S DAKBEHEER?

15 JAAR DAK-ERVARING

L&S Dakbeheer is al meer dan 15 jaar een begrip op de Nederlandse daken. Door innovatief en duurzaam te werken blijft ook L&S Dakbeheer voorloper in de bouwbranche. Het bieden van een totaaloplossing is de uiteindelijke doelstelling. 

SERVICE, 24/7 

L&S Dakbeheer staat bekend om haar 24/7 service. 'Veiligheid' en 'Kwaliteit' zijn belangrijke kernwaarden voor L&S Dakbeheer, als deze in het geding komen dan is het van belang dat dit snel en vakkundig wordt opgelost. 

VAKBEKWAAMPERSONEEL

L&S Dakbeheer heeft uitsluitend vakbekwaam personeel in dienst. Dit is van groot belang om de diensten te waarborgen. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialisatie. U kunt hierbij denken aan alles op het gebied van renovatie, vernieuwings- en onderhoudswerkzaamheden op het vlak van zink, lood, kuntstof en bitumineus.  

DUURZAAM & EFFICIENT WERKEN

L&S Dakbeheer is van mening dat 'Duurzame ontwikkeling' en onderhoud gaat bijdragen aan een langere houdbaarheid van uw dak. Door continu in beweging te blijven en aan alle eisen te voldoen kan L&S Dakbeheer, hoogstaande service bieden.